A saringan fajtái

 

 

                                                                                                                                                                                                                            

                                  

 

                                         Normál Uchiha Szem. A Uchiha klán tagjainak szeme normál állípotban. Szürkés színű, olyan mint bármilyen másik szem.


 

 

 

                                          

  

 

                                               Egy Comma - Részben Aktivált Sharingan. A Sharingan szem első variációja. Ez még eléggé fejletlen. A normál szem, pirossá változik és megjelenik benne egy jel a kerékörvényben. Uchiha Sasuke Sharinganjának első megjelenésekor, a bal szemében csak Részben Aktivált Sharingan volt.


 

 

                                             Két Comma - Részben Aktivált Sharingan. A Sharingan második variációja. Az irisz szintén piros és a kerékörvényban két Comma jelenik meg. Sasuke, amikor először aktiválta a Sharingant a jobb szemében ez jelet meg. 


                              

                                  Aktivált Sharingan - Három Comma. A Sharingan szem harmadik és egyben végső normális fajtája. A piros iriszen három Comma van. Ebben az állípotban a szem birtokosa megért minden ninjutsut,genjutsut és taijutsut, valamint képes lemásolni azokat.


 

 

 

 

                               Uchiha Itachi - Kezdeti Mangekyou Sharingan. Ez a Mangekyou Sharingan kezdetleges formája, ami addig ilyen míg ki nem alakul az igazi. Sasuke egyszer látta ezt, amikor Itachi a földön térdelt és félrepillantott.

 


 

 

 

                                 Uchiha Itachi - Mangekyou Sharingan. A Mangekyou Sharingan egy nagyon ritka dojutsu, ami az Uchiha klánnak csupán néhány tagja birtokol. Megszerzésének feltétele: meg kell ölnöd a legjobb barátodat. Itachi ezt megtette, majd ennek segítségével megölte egész klánját. Minél többször használta Itachi, úgy romlott a látása, mígnem teljesen elvesztette azt. Lehetővé teszik Itachi számára az Amaterasu, a Tsukoyomi és Susano használatát.


 

 

                      

                                          Hatake Kakashi - Mangekyou Sharingan. Ezt a Sharingant Kakashi fejlesztette ki. Hogy ez hogy volt pontosan lehetséges azt nem lehet tudni, de feltehetőleg Obito tehetségének öröklése és a saját képességei miatt volt lehetséges. Mondhatni a két fiú közös Sharingajának. Ennek segítségével a fókusz körűl egy időkapu nyílik, így ami a szem fókuszába kerül egy másik dimenzióba köt ki.


 

 

                             Uchiha Madara - Mangekyou Sharingan. Ezt az alakot Uchiha Madarának sikerült elérnie. Miközben ő és öccse egymás ellen edzettek mindketten felébresztették a saját Mangekyou Sharinganjukat. Ez volt Madaráé. Ez tette neki és öccsének is lehetővé, hogy átvegyék a hatalmat a klánjuk fölött. A szem hátránya, hogy a birtoklója elveszti látását.


 

 

 

 

                          Madara öccsének Mangekyou Sharinganja. Miközben ő és báttyja egymás ellen edzettek mindketten felébresztették a saját Mangekyou Sharinganjukat. Ez volt Madara öccséjé. Ez tette neki és testvérének lehetővé, hogy átvegyék a hatalmat a klánjuk fölött.


 

 

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár
Szavazás
ki legen a következő desginen?
naruto
sasuke
sakura
kakasi
hinata